Wielertochten

Toelichting op de activiteit

OktoberFest Ride Eindhoven (12 oktober)
In Eindhoven (NB) vindt de OktoberFest Ride plaats. Met deze toertocht sluit je het wielerseizoen af, en na afloop is er een feest in Oktoberfest-sfeer. Mogelijke afstanden: 60, 85 en 110 km.

Tacx Classic Zeeland (12 oktober)
Bij Neeltje Jans (ZLD) vindt de Tacx Classic Zeeland plaats. Een tocht door het Zeeuwse landschap vol bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en Zeeuwse polders. Mogelijke afstanden: 75 en 130 km.

OktoberFest Ride Amsterdam (19 oktober)
In Amsterdam (NH) vindt de OktoberFest Ride plaats. Met deze toertocht sluit je het wielerseizoen af, en na afloop is er een feest in Oktoberfest-sfeer. Mogelijke afstanden: 60, 85 en 110 km.

Maasland - De Bruggen en Tunnels (19 oktober)
In Maasland (ZH) vindt de BRM 200 Maasland - De Bruggen en Tunnels plaats. Een route door tunnels en over befaamde Nederlandse bruggen, zoals de Moerdijkbrug en de Botlekbrug. Daarnaast voert de route langs de Rotterdamse haven. Mogelijke afstanden: 200 km.

Aanmelden / meedoen?

Je kunt deze actie als volgt organiseren.

• Meld je aan voor één van de tochten.
  • Let op: er zijn vaak inschrijfkosten aan verbonden. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem graag even contact met ons op via actieweek@stichtingfelice.nl.
  • Maak vervolgens een eigen actiepagina aan op onze via https://stichtingfelice.digicollect.nl.
  • Maak je omgeving enthousiast om jou te sponsoren voor Stichting Félice! Zij kunnen online doneren via jouw eigen actiepagina.
  • Op de actiepagina wordt bijgehouden hoeveel je hebt ingezameld voor Stichting Félice.

Zijn de voorgestelde evenementen niet bij jou in de buurt, of kun je niet op de geplande datum? Geen paniek, er zijn genoeg mogelijkheden!