Wandeltochten

Toelichting op de activiteit

Wandeltocht Eindhoven (12 oktober)
In Eindhoven wordt tijdens het weekend van de Marathon Eindhoven een wandeltocht georganiseerd. Mogelijke afstanden: 12.5 en 20 km. 

Amsterdam City Walk (19 oktober)

In Amsterdam vindt de Amsterdam City Walk plaats. Een wandeltocht langs bijzondere plekken in Amsterdam. Mogelijke afstanden: 10, 14, 17, 20, 26 of 33 km. 

Utrechtse Waterlinie Wandeltocht (19 oktober)

In Utrecht vindt de Utrechtse Waterlinie Wandeltocht plaats. Een wandeltocht langs 14 Utrechtse forten die onderdeel zijn van de Nieuwe Hollandse Waerlinie. Mogelijke afstanden: 12.5, 17.5, 20, 25 of 37.5 km. 

Tussen Slik en Zand (19 oktober)

Op Ameland vindt Tussen Slik en Zand plaats. Een wandelevenement op en om Ameland met Waddenzee Werelderfgoed als inspiratiebron. Mogelijke afstanden: 11, 18 en 25 km. 

Aanmelden / meedoen?

Je kunt deze actie als volgt organiseren. 

  • Meld je aan voor één van de tochten.
  • Let op: er zijn vaak inschrijfkosten aan verbonden. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem graag even contact met ons op via actieweek@stichtingfelice.nl. 
  • Maak vervolgens een eigen actiepagina aan op onze via https://stichtingfelice.digicollect.nl.
  • Maak je omgeving enthousiast om jou te sponsoren voor Stichting Félice! Zij kunnen online doneren via jouw eigen actiepagina. 
  • Op de actiepagina wordt bijgehouden hoeveel je hebt ingezameld voor Stichting Félice.

Zijn de voorgestelde evenementen niet bij jou in de buurt, of kun je niet op de geplande datum? Geen paniek, er zijn genoeg mogelijkheden!

Op de volgende site vind je een agenda met zeer veel georganiseerde wandeltochten, er zit vast iets voor je tussen!

Zijn de voorgestelde evenementen niet bij jou in de buurt, of kun je niet op de geplande datum? Geen paniek, er zijn genoeg mogelijkheden!