Vacature vrijwilliger- communicatie & social media

Voor Stichting Félice zijn wij op zoek naar een gepassioneerde vrijwilliger die social media en overige communicatietaken op zich wil nemen. 

Doel
Ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. De kosten die komen kijken bij een uitvaart zijn erg hoog. Vele jonge ouders hebben geen uitvaartverzekering of zijn niet in staat een uitvaart te betalen. En dat terwijl het op een mooie manier afscheid nemen enorm kan helpen in het rouwproces. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken. 

Wat wij vragen
Je zult verantwoordelijk worden voor een aantal communicatieve taken met als doel het meer en beter onder de aandacht brengen van Stichting Félice. De focus daarbij ligt op zowel potentiële donateurs als de ouders die onze hulp kunnen gebruiken. Dit doe jij door proactief aan de slag te gaan met social media. Voor deze rol is he t belangrijk dat jij snapt wat onze (potentiële) volgers nodig hebben. 

De verwachting is dat je hier zo'n 2-3 uur per week werk aan hebt. 

Taken
- Bijhouden social media kanalen (Facebook - Instragram - Linkedin)
- Uitdenken van campagnes voor specifieke acties en evenementen
- Nieuwsbrief via mailchimp
- Ondersteuning bij overige communicatie werkzaamheden

Wat wij bieden
- Een leerzame plek in een groeiende Stichting. 
- Vier leuke dames om mee samen te werken.
- Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.
- Dankbaarheid!

We zoeken iemand die weet hoe social media werkt. Denk jij een mooie aanvulling te zijn? Stel je dan aan ons voor door middel van een korte e-mail en je LinkedIn profiel en/ of CV en wie weet zitten wij binnenkort bij elkaar aan tafel! 

E: info@stichtingfelice.nl