Vacature vrijwilliger data analist

Word jij enthousiast van data-analyses en -visualisatie? En wil jij je maandelijks inzetten voor een goed doel met een jong, enthousiast en professioneel team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Félice

Ouders die hun kindje verliezen, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. Het op een mooie manier afscheid nemen kan enorm helpen in het rouwproces. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken.

Wat wij vragen

Op basis van data over onze inkomsten, uitgaven en binnengekomen aanvragen geef jij het bestuur maandelijks inzicht in de financiële resultaten en de ontwikkeling van de aanvragen. De taken voer je zelfstandig uit, en je rapporteert hierover maandelijks aan het bestuur. Je krijgt veel vrijheid in de invulling van de taak, zowel in het moment waarop je het uitvoert als de wijze waarop. Er is veel beschikbaar in Excel waar je gebruik van kan maken, en we maken je hier graag wegwijs in. We staan ook open voor vernieuwingen waardoor bijvoorbeeld meer inzicht wordt verkregen of waardoor een efficiëntieslag wordt gemaakt.

Daarnaast vervul je een rol in het opstellen van de jaarrekening. Dit zal begin 2021 voor het eerst plaatsvinden m.b.t. de jaarrekening 2020 (de jaarrekening 2019 is al door ons opgesteld). Ook hiervoor is al veel beschikbaar en we helpen je uiteraard op weg.

Voor deze rol is het belangrijk dat je het leuk vindt om met cijfers te werken en Excel kent geen geheimen voor jou. Ook vind je het leuk om zelfstandig en proactief aan de slag te gaan. De verwachting is dat je gemiddeld 1-2 uur per week zult besteden aan deze rol, waarbij je deze uren gelijk over de maand kunt verdelen of je kunt 1x per maand wat meer tijd besteden rond het moment van de rapportage.

Taken

Wat wij bieden

Denk jij ons te kunnen helpen? Stel je dan aan ons voor door middel van een korte e-mail en je LinkedIn profiel en/ of CV en wie weet zitten wij binnenkort bij elkaar aan tafel! Ook als je vragen hebt over de functie kun je contact met ons opnemen.

E: saskia@stichtingfelice.nl