Vacature bestuurslid - secretaris

Voor Stichting Félice zijn wij op zoek naar een gepassioneerde Secretaris die op vrijwillige basis diverse communicatietaken op zich wil nemen. Ben jij degene die zich bij dit fijne bestuur gaat aansluiten? 

Doel
Ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. De kosten die komen kijken bij een uitvaart zijn erg hoog. Vele jonge ouders hebben geen uitvaartverzekering of zijn niet in staat een uitvaart te betalen. En dat terwijl het op een mooie manier afscheid nemen enorm kan helpen in het rouwproces. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken. 

Wat wij vragen
Als Secretaris van Stichting Félice ben je verantwoordelijk voor een aantal communicatieve taken. Tevens wordt er één keer per maand van je verwacht dat je aanwezig bent bij de bestuursvergadering in Haarlem waar wij alle lopende zaken bespreken. Binnen het bestuur zou jij verantwoordelijk zijn voor: 
- Voorbereiding en verslaglegging van de vergaderingen 
- Diverse administratieve werkzaamheden
- Social media bijhouden (eventueel met behulp van een vrijwilliger)
- Veilingsite inrichten en up to date houden (eventueel met behulp van een vrijwilliger) 

Wat wij bieden
- Een leerzame plek in een groeiende Stichting. 
- Een belangrijke rol in het mooier maken van een verdrietig afscheid
- Drie leuke dames om mee samen te werken 

Denk jij een mooie aanvulling te zijn? Stel je dan aan ons voor door middel van een korte e-mail en je LinkedIn profiel en/ of CV en wie weet zitten wij binnenkort bij elkaar aan tafel! 

E. anouk@stichtingfelice.nlvullen