Tekenactie met de klas / school

Toelichting op de activiteit

Met de tekenactie gaan kinderen met hun klas en/of school aan de slag voor Stichting Félice!

De kinderen in de klas maken allemaal een mooie tekening. Hier worden mooie wenskaarten van gemaakt die aan familie en vrienden verkocht kunnen worden. Daar wordt toch elke opa, oma, oom of tante blij van?

Hoe werkt het?

• Tijdens een tekenles maakt elk kind een mooie tekening.
  • Voor elk kind wordt gezorgd voor een brochure met hierin uiteraard een afdruk van de mooie tekening.
  • De kinderen gaan aan de slag om de wenskaarten te verkopen. Andere producten zijn overigens ook mogelijk!
  • Elke bestelling gaat via een persoonlijke webshop.
  • Alle bestelde artikelen worden op school bezorgd, en kunnen door de kinderen persoonlijk worden uitgedeeld. Wat zullen ze trots zijn!

Aanmelden / meedoen?

Je hoeft niet zelf kinderen te hebben om mee te doen!

Misschien ben je zelf leerkracht, of ken je een vriend(in) die leerkracht is op een basisschool? Of misschien wil de klas of school van jouw neefje of nichtje meedoen?

Heb je interesse? Laat het ons weten! Mail naar actieweek@stichtingfelice.nl.

Nadat we jouw reactie hebben ontvangen, sturen wij jou verdere toelichting op de actie. Ook krijg je informatie die je met de klas of school kunt delen, zodat zij kunnen bekijken of ze mee willen doen.

Doet jouw school mee met deze actie tijdens Zwaanzinnig Samen?