Statiegeldactie

Toelichting op de activiteit

Wij zijn op zoek naar zoveel mogelijk vrijwilligers die een statiegeldactie willen opzetten bij hun eigen lokale supermarkt.

Vaak staat er in de supermarkt al een inzamelingsbus bij het inleverpunt voor statiegeldflessen. Het enige wat nodig is, is een beetje moed en lef om naar de filiaalhouder te vragen en hem/haar te vragen of je een inzameling mag starten voor Stichting Félice.

Heb jij dat beetje lef om de filiaalhouder van jouw lokale supermarkt aan te spreken? Dan zoeken wij jou!

Aanmelden / meedoen?

Heb je interesse? Laat het ons weten! Mail naar actieweek@stichtingfelice.nl

Je kunt deze actie op elk gewenst moment starten. Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als dit zo snel mogelijk start, zodat je tijdens Zwaanzinnig Samen in oktober aan ons kunt doorgeven hoeveel geld je al hebt opgehaald.

Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij jou het volgende toe:

• Korte instructies / ideeën om het gesprek met de filiaalhouder aan te gaan.
  • Een flyer van Stichting Félice om aan de filiaalhouder te geven
  • Een poster van Stichting Félice om op te hangen bij de inzamelingsbus.