Webshop Stichting Félice

Meer informatie: 

Vermeld in het notitievlak in de laatste stap van het bestelproces duidelijk de na(a)m(en). Let ook even goed op accenten zoals bijvoorbeeld de é in de naam Félice.
***

Bestel je meerdere producten die we moeten laten bezorgen op verschillende adressen, bijvoorbeeld omdat je meerdere slingers kado doet. Geen probleem, maar dan berekenen wij de verzendkosten per afleveradres.

***

Verzendkosten worden automatisch doorgerekend in het bestelproces. Voor de kerstballen zijn de verzendkosten meegenomen in de prijs.

***


Zodra je bestelling geplaatst is ontvang je een bestelbevestiging. Hierin vind je ook de betalingsgegevens terug. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, gaan wij met je bestelling aan de slag.

***
Alle bestellingen versturen wij binnen twee werkdagen muv de kerstballen. 
***
Alle kerstballen worden op vrijdag 13 december verzonden zodat je voldoende tijd hebt om ze kado te doen of door te sturen.
***
Het is helaas niet mogelijk door ons gepersonaliseerde kaartjes toe te voegen aan de kerstballen. Dit kan wel bij naamslingers. Dit kan aangegeven worden bij de laatste stap van het bestelproces. 
***
Wij versturen een bestelling naar één adres. Mocht je kerstballen naar meerdere adressen willen laten versturen, dan vragen we je per adres één bestelformulier in te vullen.