Mountainbike (MTB)- en ATB-tochten

Toelichting op de activiteit

Ermelose MTB tocht (12 oktober)
In Ermelo (GLD) vindt de Ermelose MTB Tocht plaats. De routes voeren door bossen rond Ermelo en Nunspeet. Mogelijke afstanden: 30, 45, 60 en 100 km.

MTB Nightride Gasselte (12 oktober)

In Gasselte (DR) vindt de MTB Nightride plaats. Een spectaculaire MTB-nachtrit in het donker. Mogelijke afstanden: 10 km of een meervoud hiervan.

ATB Marathon Rijssen (12 oktober)

In Rijssen (OV) vindt de Waypoint GPS-ATB Marathon plaats. Deelnemers zijn op elkaar aangewezen, helpen elkaar en rijden over een afstand van 130 km door dicht bebost terrein. Mogelijke afstanden: 105 en 130 km.

Lageveldtoer Wierden (13 oktober)

In Wierden (OV) vindt de MTB Lageveldtoer plaats. Jong en oud zijn van harte welkom bij deze tocht. Mogelijke afstanden: 16 (jeugd), 36, 46 en 66 km

Lichtjestocht Dongen (19 oktober)
In Dongen (NB) vindt de Kleppers Lichtjestocht plaats. Deze tocht wordt verreden in het donker, over (deels) verlichte paden en wegen. De nadruk van deze tocht ligt op 'fun' Mogelijke afstanden: 25 en 40 km.

Veldtoertocht Emst (19 oktober)
In Emst (GLD) vindt de Gisola Emster Veldtoer Tocht plaats. Mogelijke afstanden: 30, 45 en 60 km

Appelflappentocht Hapert (20 oktober)

In Hapert (NB) vindt de Appelflappentocht plaats. De dag wordt afgesloten met een gratis appelflap. Mogelijke afstanden: 32, 45 of 65 km. 

Aanmelden / meedoen?

Je kunt deze actie als volgt organiseren. 

  • Meld je aan voor één van de tochten.
  • Let op: er zijn vaak inschrijfkosten aan verbonden. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem graag even contact met ons op via actieweek@stichtingfelice.nl. 
  • Maak vervolgens een eigen actiepagina aan op onze via https://stichtingfelice.digicollect.nl.
  • Maak je omgeving enthousiast om jou te sponsoren voor Stichting Félice! Zij kunnen online doneren via jouw eigen actiepagina. 
  • Op de actiepagina wordt bijgehouden hoeveel je hebt ingezameld voor Stichting Félice.

Zijn de voorgestelde evenementen niet bij jou in de buurt, of kun je niet op de geplande datum? Geen paniek, er zijn genoeg mogelijkheden!