Doneer een meter stof

Vorig jaar werden bijna 120 naamslingers aangevraagd door ouders. In januari 2019 kwamen daar meer dan 20 slingers bij. Komend jaar verwachten wij meer dan 200 slingers nodig te hebben.

De overgrootoma van Félice (85 jaar oud) verdient een staande ovatie voor het vele werk dat zij steekt in het maken van de slingers. Vanaf de start van de stichting heeft zij eindeloos veel uren doorgebracht achter de naaimachine. Gelukkig wordt zij sinds een aantal maanden ook geholpen door Erica. Zo dankbaar voor alle lieve hulp die uit alle hoeken komt.

Om alle aanvragen in behandeling te kunnen nemen hebben wij heel hard stoffen nodig.

Tijdens de vrijwilligersdag NLdoet op 16 maart krijgen wij hulp van een aantal vrijwilligers om zoveel mogelijk vlaggetjes te knippen.

Helpen jullie mee? Doneer dan nu 1 of meerdere meters stof!