Nieuwe huisstijl Stichting Félice

Afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten. We zijn achter de schermen druk bezig met het professionaliseren van Stichting Félice. Samen met Marieke de Ligt hebben wij de huisstijl van Stichting Félice aangepakt. 

Nieuwe huisstijl

Er is steeds meer vraag naar onze flyers, de inschrijvingen op de nieuwsbrief nemen toe, de informatiepakketjes rollen de deur uit en we hebben veel evenementen op de agenda staan. Daar hoort een complete, vrolijke huisstijl bij. Zodoende is Marieke de Ligt voor ons aan de slag gegaan en wat zijn wij trots op de eerste nieuwe uitingen. Uiteraard is de basis van het zwaantje ongewijzigd.

Vol trots laten we alvast het nieuwe logo zien. In alle uitingen komt dit prachtige logo terug in alle kleuren van de regenboog.

Marieke de Ligt

De vormgeving van Stichting Félice wordt gemaakt door Marieke de Ligt, 28 jaar en woonachtig in Haarlem. Ze is in de zomer van 2016 afgestudeerd aan de Akademie Vogue, in de richtingen Reclame Vormgeving en Allround Styling.

Op haar website vind je een selectie van haar werk: van het ontwerp van trouwkaarten tot en met huisstijlen inclusief logo's, visitekaartjes en brochures.