Doel van Stichting Félice

Ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. Stichting Félice helpt hierbij en maakt het mogelijk de verdrietige dag een beetje mooier te maken. Denk hierbij aan een bijdrage voor bloemetjes, een kistje, ballonnen, fotograaf of zelfs balseming. We hebben alle mogelijkheden en opties uitgewerkt: klik hier.


Bestuur Stichting Félice

Juliette Zwaan Zwagemakers

Oprichter/algemeen lid


'Dankzij de stichting kan ik de naam Félice nog vaker noemen, ben ik continue met mijn mooie dochter bezig en kan ik ook andere ouders helpen. Ik weet zelf hoe belangrijk het is op een prachtige manier afscheid te nemen. Ik ben continue bezig met Stichting Félice en werk daarnaast bij In A Better World waar we commerciële. winst en maatschappelijke waarde combineren. Ik ben getrouwd met Tim en moeder van Félice* en Iselle.' 

Annemaart Zweegers

Voorzitter


'Ik ben vooral achter de schermen actief. Ik ben verantwoordelijk voor de werking van de sites en de verdere ontwikkeling daarvan. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als IT project manager bij de UVA.'

Saskia Evers

Penningmeester/fondsenwerving


'Met mijn passie voor cijfers lever ik een bijdrage aan Stichting Félice door te zorgen dat de financiën goed in de gaten worden gehouden en dat het voor iedereen inzichtelijk wordt gemaakt in de jaarrekening. Naast mijn rol als penningmeester en fondsenwerver werk ik in het dagelijks leven bij DNB als toezichthouder, ben ik getrouwd met Bouke en ben ik moeder van Noah en Isa.'

Roos Bouwmeister
Algemene zaken

'Mijn lieve dochter Cato is met 11 maanden overleden. Haar het allermooiste afscheid geven is heel waardevol geweest. Ik ben trots dat we met de stichting ouders hierbij kunnen ondersteunen. Ik ben werkzaam als consultant voor Deloitte, getrouwd met Roderick en moeder van Cato*, Philou en Romée.'

Ingrit Zwagemakers

Secretaris 

'Ik ben de trotse oma van Félice. Ik heb gezien hoe waardevol het is om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen. Met deze stichting kunnen we ouders hulp bieden om een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken. Ik zie het als een voorrecht dat ik daaraan een bijdrage mag leveren.' 

Stichting Félice werkt geheel belangeloos aan de doelstelling, een verdrietig afscheid een beetje mooier maken voor ouders die hun kindje verloren hebben. 

De leden van het bestuur en vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Stichting Félice is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen en donaties die aan Stichting Félice worden gedaan aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting Ook hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de giften die we ontvangen. Iedere schenking komt zo in z'n geheel ten goede aan het doel; een verdrietig afscheid een beetje mooier maken.