Kerstballen 2019

Beste uitvaart professional,

Terwijl Nederland geniet van de nazomer, komt langzaamaan het einde van het jaar en dus de decembermaand in zicht. In 2019 heeft u vele families bijgestaan bij het afscheid van hun dierbare. Een dankbare en eervolle taak.

Om deze nabestaanden te laten weten dat u rond de feestdagen aan hen denkt, biedt Stichting Félice u de mogelijkheid hen een kleine attentie te sturen. 

Op basis van de positieve reacties die wij vorig jaar hebben ontvangen, kunnen wij stellen: dit gebaar wordt enorm gewaardeerd. In samenwerking met Snijmeesters Haarlem (www.snijmeesters.nl) hebben wij weer een prachtig ontwerp voor gepersonaliseerde houten kerstballen gemaakt. 

Door het plaatsen van uw bestelling steunt u Stichting Félice. Een stichting die ouders helpt een verdrietig afscheid van een jong kindje een beetje mooier te maken. Wij hebben inmiddels al meer dan 300 ouders mogen helpen. Wij maken extraatjes mogelijk tijdens het afscheid zoals bloemen, taartjes of het oplaten van ballonnen. Daarnaast laten wij in het jaar na het overlijden regelmatig aan ouders weten dat er aan hen gedacht wordt. Uiteraard ontvangen deze ouders ook een houten kerstbal. 

Bestellen?

De kerstballen kosten €7.50 per stuk. U betaalt eenmalig €5,- voor verzending van dit pakketje aan uw adres.

U kunt uw bestelling plaatsen tot en met 30 oktober 2019 via onderstaand formulier. 

Afscheid nemen stopt nooit. Maken we samen dat verdrietige afscheid een beetje mooier?

Bestelformulier

Goed om te weten: 
Vermeld in het notitievlak duidelijk de na(a)m(en). Let ook even goed op accenten zoals bijvoorbeeld de é in de naam Félice.
***
Zodra de bestelling geplaatst is ontvang je binnen 48 uur een bevestigingsmail met daarin een factuur en betaallink. Zodra we de betaling ontvangen hebben gaan we aan de slag met de bestelling.
***
Alle kerstballen worden half november verzonden zodat er voldoende tijd is ze kado te doen of door te sturen.
***
Zie onderstaande afbeelding voor de ansichtkaart die we per bestelde kerstbal meesturen. Per bestelling ontvang je ook een verzendenvelopje en postzegel.
***
Het is helaas niet mogelijk door ons gepersonaliseerde kaartjes toe te voegen aan de kerstballen. 
***