Jaarverslag input

Achter de schermen werken wij hard aan het jaarverslag 2018. Wij willen in ons jaarverslag meer delen dan uitsluitend cijfers. We brengen je in het verslag ook op de hoogte van alle projecten die we hebben opgepakt en overige successen.

We ontvangen heel graag input van onze volgers, partners met wie wij mooie samenwerkingen hebben, donateurs en ouders die we hebben mogen helpen.

Hoe ziet de samenwerking met Stichting Félice eruit? Waarom doneer jij aan Stichting Félice? Wat heeft Stichting Félice voor jullie mogen betekenen? Misschien heb je wel een mooie foto die je met ons wilt delen van bijvoorbeeld de bloemen die wij hebben mogen betalen, de naamslinger of een houten diertje. Heb jij het boek van Juliette gelezen en wat vond je ervan? Dit zijn slechts een paar ideeën.  Help jij ons mee?

We zullen het jaarverslag online publiceren op onze website en delen op onze social media kanalen. Houd daar dus wel rekening mee bij wat je deelt. Uiteraard kan je ook anoniem iets delen.

Twee of drie zinnen is al voldoende. Je kan je input mailen naar info@stichtingfelice.nl of via onderstaand formulier.

Alvast enorm bedankt!