Hardlopen

Toelichting op de activiteit

Rotterdam Night Run (12 oktober)
In Rotterdam vindt de Rotterdam Night Run plaats. Zodra de zon onder is, wordt het parcours gelopen omringd door vuur, licht en geluid. De avond wordt afgesloten met een feest. Mogelijke afstanden: 7,5 km.

Marathon Eindhoven (13 oktober)
In Eindhoven vindt op 13 oktober de Marathon Eindhoven plaats. Ook kun je deelnemen aan kortere afstanden. Mogelijke afstanden: 5, 10, 21.1 en 42.2 km

4 Mijl van Groningen (13 oktober)
In Groningen vindt de 4 Mijl van Groningen plaats. Je loopt tijdens de recreantenloop een parcours van 4 mijl (6,437 km) van Haren naar Groningen. Kinderen kunnen ook meedoen. Mogelijke afstanden: 4 mijl (6,437 km)

Amsterdam Marathon (2o oktober)
In Amsterdam vindt op zondag 20 oktober de Marathon van Amsterdam plaats. Ook kun je deelnemen aan kortere  

4 Parken City Trail (2o oktober)
In Arnhem vindt de 4 Parken City Trail plaats. Dit is een bijna volledig onverharde Trail door veel groen vanwege de vijftien aanwezige parken, en je maakt hoogtemeters omdat Arnhem op de uitlopers ligt van de Veluwse stuwwallen. Mogelijke afstanden: 8 en 16 km 

Aanmelden / meedoen?

Je kunt deze actie als volgt organiseren. 

  • Meld je aan voor één van de tochten.
  • Let op: er zijn vaak inschrijfkosten aan verbonden. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem graag even contact met ons op via actieweek@stichtingfelice.nl. 
  • Maak vervolgens een eigen actiepagina aan op onze via https://stichtingfelice.digicollect.nl.
  • Maak je omgeving enthousiast om jou te sponsoren voor Stichting Félice! Zij kunnen online doneren via jouw eigen actiepagina. 
  • Op de actiepagina wordt bijgehouden hoeveel je hebt ingezameld voor Stichting Félice.

Zijn de voorgestelde evenementen niet bij jou in de buurt, of kun je niet op de geplande datum? Geen paniek, er zijn genoeg mogelijkheden!