Steun Stichting Félice

Eenmalige donatie

Stichting Félice helpt graag zoveel mogelijk ouders het mooiste afscheid voor hun kindje te realiseren. Iedere donatie is dan ook meer dan welkom.

Je kunt te allen tijde doneren op IBAN nummer: NL07INGB0008125875 tnv Stichting Félice.

Boek een hotelkamer

Boek een hotelkamer via www.booking.com/steunstichtingfelice

Wanneer je via bovenstaande link boekt, doneert www.booking.com 7% aan Stichting Félice.

Periodieke overboeking - Automatische incasso

Wil je de stichting vaker helpen? Dan kan je uiteraard altijd kiezen voor een periodieke overschrijving.

Stichting Félice doelshop

Shop je online? Doe dat vanaf nu via www.stichtingfelice.doelshop.nl

Via deze speciale link kan je doorklikken naar alle grote webshops zoals Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, Wehkamp, de Bijenkorf en nog veel meer. Deze grote webshops doneren een percentage van jouw aankoopbedrag. Dit werkt alleen via bovenstaande app en niet via apps. Lees hier meer.