Steun Stichting Félice

Eenmalige donatie

Stichting Félice helpt graag zoveel mogelijk ouders het mooiste afscheid voor hun kindje te realiseren. Iedere donatie is dan ook meer dan welkom.

Je kunt te allen tijde doneren op IBAN nummer: NL07INGB0008125875 tnv Stichting Félice

Periodieke overboeking - Automatische incasso

Wil je de stichting vaker helpen? Dan kan je uiteraard altijd kiezen voor een periodieke overschrijving. 

Doneren via automatische incasso is ook mogelijk. Klik hier

Voor de algemene voorwaarden klik hier.

Voor het verwerken van betalingen en automatische incasso's werken we samen met Mollie. 

Een aantal van de donateurs

"Ik heb gezien hoe belangrijk het is om afscheid te nemen op de manier die goed voelt voor de ouders. Stichting Félice helpt om dit mogelijk te maken, en geeft daarbij hoop voor de toekomst."

Fabienne Zwagemakers


"Wat een prachtig en sterk initiatief van de familie van Félice! Het is een mooie gedachte dat er een stichting is die ouders helpt het afscheid van hun kindje mooier te maken. De stichting heeft mijn steun!"

Regina Baas

"Wat gun ik alle ouders zo'n mooi afscheid als wij onze kleine meisje hebben gegeven. En wat ben ik trots op mijn lieve vrouw dat ze dat met de stichting mogelijk maakt. Hopelijk zorgt ook mijn bijdrage voor een beetje steun"

Tim, de papa van Félice

Acties

Heb je een leuk idee voor een actie om geld in te zamelen voor Stichting Félice. Geweldig! Vul het actieformulier in en wij nemen contact met je op om te kijken hoe wij vanuit de Stichting kunnen helpen. Ook vermelden we de actie op social media, in de nieuwsbrief en onder actueel op de website. Je kunt je actie ook extra onder de aandacht brengen via www.geef.nl.

Acties waar je aan zou kunnen denken: statiegeld van flessen doneren, een sponsorloop organiseren of de verdiensten van een rommelmarkt doneren. 

Klik hier om je actie te delen!