Donateurs & Sponsoren

Stichting Félice is enorm dankbaar voor de vele hulp die op alle mogelijke manieren wordt gegeven. Drukkosten die worden vergoed, data die worden verzameld om zoveel mogelijke jonge ouders kennis te kunnen laten maken met de stichting, acties die worden bedacht om geld in te zamelen of ideeën die worden gedeeld. 


Ima Afscheidszorg
Ima afscheidszorg richt zich op de uitvaart van baby's die vlak voor, tijdens of in de eerste maanden na de geboorte zijn overleden. Ima brengt Stichting Félice en jonge ouders met elkaar in contact. En zo maken we met elkaar een verdrietige dag een beetje mooier.KitsDATA

KitsDATA is een jong, kleinschalig online onderzoeksbureau gespecialiseerd in web scraping. Een passie voor efficiëntie en data is de drijvende kracht achter deze organisatie. KitsDATA helpt de Stichting kosteloos met het verkrijgen van data om zoveel mogelijk donateurs te werven en partijen te vinden die ouders op de Stichting kan wijzen.

Uitvaartbloemist in Memoriam
Uitvaartbloemist In Memoriam is specialist in uitvaartbloemen. Op de moeilijke dag van afscheid nemen spelen bloemen een bijzondere rol: ze symboliseren de liefde en brengen wat kleur aan het verdrietige afscheid.Uitvaartbloemist in Memoriam maakt voor Stichting Félice de mooiste boeketten voor kindjes. Je kan je factuur voor het rouwboeket via Uitvaartbloemist in Memoriam declareren bij Stichting Félice.

Pauline Baartmans - Grafisch ontwerper en illustrator
Pauline is enorm creatief en heeft speciaal voor Stichting Félice alle illustraties gemaakt. Neem eens een kijkje op haar website.
Monuta
Monuta Helpt ondersteunt prachtige lokale initiatieven en projecten die eraan bijdragen dat niemand alleen afscheid hoeft te nemen. Monuta Helpt maakt het mogelijk dat Stichting Félice balseming van kindjes mogelijk kan maken.


Femke van Midden - Boek
'Mama had een baby in haar buik', geschreven door Femke van Midden is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

Het boekje biedt ouders een goede leidraad om hun kinderen te informeren, te ondersteunen en te betrekken in de vreselijke periode van afscheid nemen van hun babybroertje of -zusje. En niet alleen ouders, maar ook iedereen die met kinderen werkt en hier mee te maken kan krijgen. Stichting Félice heeft van Femke een mooi aantal boeken ontvangen om ouders te helpen.

Opvoeden & Zo
Coaching en training voor het jonge en ondernemende gezin. Jeltine haar
missie is om mensen met elkaar te verbinden, in contact te zijn met elkaar en ieders kwaliteiten te laten zien. Als coach en trainer bied zij een uitgebreid programma voor ouders en professionals. Opvoeden&zo helpt Stichting Félice middels een mooie financiële bijdrage. 

Uitvaartverzekering vergelijken
Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? Dan ben u bij Uitvaartverzekering Vergelijken aan het juiste adres. Uitvaart-verzekering Vergelijken zorgt ervoor dat u de verzekering met de beste premie voor uw situatie vindt. Uitvaartverzekering Vergelijken helpt stichting Félice middels een financiële donatie. 

Snijmeesters
Snijmeesters v.o.f. is een jonge onderneming actief in het ontwerpen en realiseren van 2D en 3D producten gemaakt met lasersnijden. Snijmeesters staat voor een hoge kwaliteit laserservice met snelle levertijd. Het hart van de onderneming bestaat uit twee zelfgebouwde lasersnijders. Hierdoor is er veel kennis in huis over de capaciteiten van de machines en kan er gemakkelijk worden ingespeeld op de ontwikkelingen binnen de markt. De Snijmeesters maakt voor een scherp tarief de houten diertjes voor Stichting Félice.

Tekstenredigeren.nl
Tekstenredigeren.nl is dé tekstverbeteraar voor alle websiteteksten, nieuwsbrieven, blogs, boeken, korte verhaaltjes, handboeken, zakelijke of wetenschappelijke teksten, documenten, scripties, papers, jaarverslagen, folders, offertes of trainingen.Janneke van Bemmel redigeerde het boek 'Het leven zonder' voor Stichting Félice.
Stichting Bladt Charity
Het fonds is opgericht door de familie Bladt en steunt projecten die iets nieuws en extra's betekenen voor groepen mensen die bijzondere hulp of aandacht nodig hebben. Voor meer informatie over Stichting Bladt Charity klik hier.

Stichting Bladt Charity maakt het mede mogelijk dat wij in 2019 alle ouders die wij geholpen hebben in 2019 een gepersonaliseerde kerstbal kado kunnen doen in de zware decembermaand.

Chocstar
Bij CHOCSTAR stel je zelf je chocolade(cadeau) samen, met keuze uit 4 geweldig lekkere Fair Trade Belgische basischocolades en meer dan 65 verschillende ingrediënten & toppings! Een prachtig en vooral lekker kado. 
Alle gepersonaliseerde choco's worden speciaal voor jou en met veel plezier ambachtelijk vervaardigd in hun chocoladelab in Amsterdam.

CHOCSTAR zorgt ervoor dat alle ouders dat stichting Félice ouders een aantal weken na de uitvaart nog een hart onder de riem kan steken. 

Xebia
Xebia verkent en creëert nieuwe grenzen. Ze zetten de nieuwste technologische trends om in voordelen voor hun klanten. Xebia is een internationaal netwerk van gepassioneerde technologen en bieden de allernieuwste tools, trainings- en consulting services die bedrijven beter, slimmer en sneller laten werken
.

Middels een financiële bijdrage steunt Xebia de Stichting. 


Maatwerkartsen BV
Via Maatwerkartsen BV kunt u gebruik maken van de diensten van Jan Zwagemakers, geregistreerd bedrijfsarts en geregistreerd verzekeringsarts. Jan, de trotse opa van Félice gunt iedereen net zo'n mooie afscheid als zijn kleindochter. Middels een financiële bijdrage steunt hij de Stichting. Ook zijn er vele particulieren die Stichting Félice helpen met een donatie

"Ik heb gezien hoe belangrijk het is om afscheid te nemen op de manier die goed voelt voor de ouders. Stichting Félice helpt om dit mogelijk te maken, en geeft daarbij hoop voor de toekomst."

Fabienne Zwagemakers

"Wat een prachtig en sterk initiatief van de familie van Félice! Het is een mooie gedachte dat er een stichting is die ouders helpt het afscheid van hun kindje mooier te maken. De stichting heeft mijn steun!"

Regina Baas

"Wat gun ik alle ouders zo'n mooi afscheid als wij onze kleine meisje hebben gegeven. En wat ben ik trots op mijn lieve vrouw dat ze dat met de stichting mogelijk maakt. Hopelijk zorgt ook mijn bijdrage voor een beetje steun."

Tim, de papa van Félice

Wat een raar bedrag...symbolisch. Vanwege 10.12 WereldLichtjesDag. Een mooie en verdrietige dag. Ik brand vanavond een kaarsje voor jullie! Wat ontzettend knap...deze stichting. Ik hoop dat ik een keer op nog een andere manier kan bijdragen...ik houd de pagina in de gaten!

Maud Wieland

"Zo emotioneel, zo heftig en dit toch kunnen delen met familie en vrienden. Rituelen helpen daarbij. Mooi om te ervaren hoe Juliette daar voor ons nieuwe rituelen aan heeft toegevoegd. Het maakt het verdriet niet minder, maar zorgt voor verbinding en blijvende verbondenheid. Het zorgt ervoor dat Félice een kind van betekenis is, die voor altijd een plekje in ons hart heeft."

Cor & Ans Zwaan

"Lieve Juul en Tim,
Wat vind ik het ontzettend knap wat jullie hebben opgericht.
Je bent een topper Juul! <3
Liefs,
Dorien" 

Dorien Groesz


Een aantal reacties van anonieme donateurs

"Ontzettend veel succes met deze mooie stichting"

***

"Met tranen in mijn ogen iedere letter op de site gelezen. Ontroerd, sprakeloos en respect! Iedereen zou moeten doneren. Heel veel geluk voor de toekomst lieve, sterke Juliette."

*** 

"Hierbij een kleine bijdrage voor jullie stichting."

*** 

"Prachtig initiatief!!"

*** 

"Zo mooi. Zo waardevol. Zo nodig"

*** 

"Je hebt een prachtige stichting opgezet. Ik hoop dat je voor veel mensen deze verdrietige dag een stukje mooier kan maken."

*** 

Wat een ontzettend aangrijpend verhaal. Prachtig initiatief.

***

"Keep up the Good Work. For Felice:)"

***

"Mooi initatief "

***

"Met liefde doneer ik voor jullie stichting xxx"

***

"Ik steun Stichting Félice omdat ik weet dat deze stichting met een heel klein beetje, een heel groot verschil gaat maken. "