Doel van Stichting Félice

Ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. De kosten die komen kijken bij een uitvaart zijn erg hoog. Vele jonge ouders hebben geen uitvaartverzekering of zijn niet in staat een uitvaart te betalen. En dat terwijl het op een mooie manier afscheid nemen enorm kan helpen in het rouwproces. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken.

Alle kleine beetjes helpen en dus kan je een verzoek indienen zodat de Stichting je kan helpen om toch dat extraatje te kunnen realiseren voor het mooiste afscheid.

Klik hier voor alle mogelijkheden en dien een verzoek in.

Voor wie

1. Ouders die hun kindje verliezen vanaf het moment van levensvatbaarheid tijdens de zwangerschap tot ongeveer het vijfde levensjaar.
  2. Vrienden of familie die in hun kring te maken krijgen met het overlijden van een kindje kunnen ook voor de ouders een verzoek doorgeven aan de Stichting.
  3. Een uitvaartverzorger waar Stichting Félice een samenwerking mee heeft, kan een verzoek voor de ouders indienen.