Contact

Heb je vragen over de Stichting, bestedingen, donatiemogelijkheden, acties, aanvragen of over Félice? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een leuk idee waarmee wij de Stichting verder kunnen professionaliseren? Weet je nog een mooie mogelijkheid om een verdrietig afscheid mooier te maken of kan je ons op een andere manier helpen? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Mailen kan ook altijd; info@stichtingfelice.nl.

Benieuwd wie er achter Stichting Félice zit en hoe de stichting is ontstaan? Klik hier

Werk je in een ziekenhuis, als verloskundige of kraamhulp of ben je uitvaartverzorger? Misschien vind je het handig onze brochure dan te hebben zodat je die, wanneer nodig, aan ouders kan geven? Download de brochure hieronder of vraag een stapeltje aan via het contactformulier.

Neem contact met ons op!

Contact

Stichting Félice
Brouwersstraat 67, Haarlem

Algemeen emailadres:
info@stichtingfelice.nl

KVK Nummer
70017743

Bestuur Stichting Félice

Dankzij de stichting kan ik de naam Félice nog vaker noemen, ben ik continue met mijn mooie dochter bezig en kan ik ook andere ouders helpen. Ik weet zelf hoe belangrijk het is op een prachtige manier afscheid te nemen. Ik ben continue bezig met Stichting Félice maar daarnaast ook werkzaam als sales & operations manager bij BitesWeLove.'

Juliette

Oprichter

'Met mijn passie voor cijfers lever ik een bijdrage aan Stichting Félice door te zorgen dat de financiën goed in de gaten worden gehouden en dat het voor iedereen inzichtelijk wordt gemaakt in de jaarrekening. Naast mijn rol als penningmeester werk ik in het dagelijks leven bij DNB als toezichthouder, ben ik getrouwd met Bouke en ben ik moeder van Noah.'

Saskia Evers

Penningmeester

"Doordat ik zelf een kindje ben verloren en weet hoe waardevol een mooi afscheid is, voel ik mij erg betrokken bij Stichting Félice. Fijn dat ik mijn bijdrage kan leveren en kan helpen een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken. Naast mijn rol binnen de stichting, ben ik werkzaam als klantadviseur bij een schadeherstelbedrijf en moeder van Luuk* en Tim. 

Linda

Secretaris

"Van dichtbij heb ik ervaren hoe het is als een moeder haar kind verliest. Tegelijkertijd heb ik gezien hoe waardevol het is om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen. Met deze stichting kunnen we ouders hulp bieden om een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken. Ik zie het als een voorrecht dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. Naast mijn functie in de stichting ben ik werkzaam als jurist bij de Autoriteit Consument & Markt"

Geneviève 

Algemeen lid

'Ik ben vooral achter de schermen actief. Ik ben verantwoordelijk voor de werking van de sites en de verdere ontwikkeling daarvan. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als IT project manager bij de UVA.'

Annemaart Zweegers

Voorzitter

Vrijwilligers Stichting Félice


Vele vrijwilligers helpen achter de schermen mee aan Stichting Félice. Ieder vanuit zijn/haar eigen expertise. Zo worden teksten gecontroleerd, aan vormgeving gesleuteld, contacten onderhouden en meegedacht om Stichting Félice te laten draaien en te optimaliseren.


Regina is druk met het vergroten van de naamsbekendheid. Zo verzorgt zij de social media berichten.

Regina Baas

Stichting Félice werkt geheel belangeloos aan de doelstelling, een verdrietig afscheid een beetje mooier maken voor ouders die hun kindje verloren hebben.

De leden van het bestuur en vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Stichting Félice is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen en donaties die aan Stichting Félice worden gedaan aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Ook hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de giften die we ontvangen. Iedere schenking komt zo in z'n geheel ten goede aan het doel; een verdrietig afscheid een beetje mooier maken.