Contact


Heb je vragen over de Stichting, bestedingen, donatiemogelijkheden, acties, aanvragen of over Félice? Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je een leuk idee waarmee wij de Stichting verder kunnen professionaliseren? Weet je nog een mooie mogelijkheid om een verdrietig afscheid mooier te maken of kan je ons op een andere manier helpen? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op. Mailen kan ook altijd naar info@stichtingfelice.nl.

Werk je in een ziekenhuis, als verloskundige of kraamhulp of ben je uitvaartverzorger? Misschien vind je het handig onze brochure dan te hebben zodat je die, wanneer nodig, aan ouders kan geven? Download de brochure hieronder of vraag een stapeltje aan via het contactformulier.

Contact

Stichting Félice

Brouwersstraat 67, Haarlem


Algemeen emailadres:

info@stichtingfelice.nl


KVK Nummer: 
70017743

Bestuur Stichting Félice

Dankzij de stichting kan ik de naam Félice nog vaker noemen, ben ik continue met mijn mooie dochter bezig en kan ik ook andere ouders helpen. Ik weet zelf hoe belangrijk het is op een prachtige manier afscheid te nemen. Ik ben continue bezig met Stichting Félice en werk daarnaast bij Buro Fondsenwerving.

Juliette

Oprichter/algemeen lid

'Ik ben vooral achter de schermen actief. Ik ben verantwoordelijk voor de werking van de sites en de verdere ontwikkeling daarvan. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als IT project manager bij de UVA.'

Annemaart Zweegers

Voorzitter

'Met mijn passie voor cijfers lever ik een bijdrage aan Stichting Félice door te zorgen dat de financiën goed in de gaten worden gehouden en dat het voor iedereen inzichtelijk wordt gemaakt in de jaarrekening. Naast mijn rol als penningmeester werk ik in het dagelijks leven bij DNB als toezichthouder, ben ik getrouwd met Bouke en ben ik moeder van Noah.'

Saskia Evers

Penningmeester/fondsenwerving

Mijn lieve dochter Cato is met 11 maanden overleden. Haar het allermooiste afscheid geven is heel waardevol geweest. Ik ben trots dat we met de stichting ouders hierbij kunnen ondersteunen. Ik ben werkzaam als consultant voor Deloitte, getrouwd met Roderick en moeder van Cato* en Philou.

Roos Bouwmeister

Algemene zaken

Ik ben de trotse oma van Félice. Ik heb gezien hoe waardevol het is om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen. Met deze stichting kunnen we ouders hulp bieden om een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken. Ik zie het als een voorrecht dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. "

Ingrit 

Secretaris

Stichting Félice werkt geheel belangeloos aan de doelstelling, een verdrietig afscheid een beetje mooier maken voor ouders die hun kindje verloren hebben.

De leden van het bestuur en vrijwilligers ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Stichting Félice is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat schenkingen en donaties die aan Stichting Félice worden gedaan aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

Ook hoeven wij geen schenk- of erfbelasting te betalen over de giften die we ontvangen. Iedere schenking komt zo in z'n geheel ten goede aan het doel; een verdrietig afscheid een beetje mooier maken.