Blog

Op het moment dat ik van de artsen te horen kreeg dat Luuk het einde van de zwangerschap niet zou halen en zou komen te overlijden, was er niets.

Vandaag één jaar geleden was ik in mijn eentje onderweg naar Dronten voor het tekenen van de statuten. Stichting Félice was een feit. Gisteren vroeg Tim mij waarom ik er toen voor koos om alleen naar Dronten te gaan. Goede vraag denk ik nu. Het voelde toen als vanzelfsprekend dat ik alleen ging, het was mijn plan, mijn nieuwe invulling...

Begin deze week gaf ik aan te stoppen met het delen van mijn verhalen over het leven zonder Félice. Dat betekent echter niet dat we van de aardbodem verdwijnen.

Afgelopen weken hebben wij zeker niet stil gezeten. We zijn achter de schermen druk bezig met het professionaliseren van Stichting Félice. Samen met Marieke de Ligt hebben wij de huisstijl van Stichting Félice aangepakt.

Afgelopen weken zijn de ontwikkelingen van de stichting in sneltreinvaart gegaan. Zo snel dat ik soms door de bomen het bos niet meer zag en het allemaal een klein beetje druk werd. Gelukkig word ik door Tim, lieve familie en vrienden ook weer af en toe met beide benen op de grond gezet. Graag vertel ik over de successen en...

Logo

01-11-2017

Een bijzondere gedachte achter het logo van Stiching Félice.

Deel jij graag je verhaal (over een specifiek onderwerp) met onze volgers? Laat het ons dan weten.