Acties

Afgelopen januari verloren Luuk & Carlijn hun dochtertje Florine na een zwangerschap van 37 weken. Juist haar enthousiasme en beweeglijkheid hebben gezorgd voor haar plotselinge overlijden - ze overleed als gevolg van een knoop in de navelstreng, die ook nog omstrengeld zat rond haar lijfje. De wieg stond al klaar. Haar kleertjes waren gewassen....

In februari 2019 overleed de kleine Saar onverwachts tijdens de zwangerschap. Zonder enige indicatie, vol verdriet bleven haar ouders achter. De ouders van Saar hadden een uitvaartverzekering en hebben daarom het allermooiste afscheid voor hun meisje kunnen regelen. Iets dat voor hun zo belangrijk is geweest en hun helpt in het rouwproces.

Op vrijdagavond 1 maart werden Annicka en Floris trotse ouders van zoontje Kai. Trots en liefde gepaard met het grootste verdriet. Kai is namelijk na 41 weken zwangerschap en zonder enige indicatie daarvoor, bij de geboorte overleden. Vanavond is een prachtige "Welcome & Farewell" herdenkingsbijeenkomst voor Kai.