Veilingitem - kerstquilt

Zo dankbaar zijn wij voor de vele lieve mensen die Stichting Félice een warm hart toe dragen. Deze maand ontvingen wij deze prachtige quilt die wij als veilingitem mogen inzetten.

Met de opbrengsten kunnen wij nog meer ouders helpen een verdrietig afscheid een beetje mooier te maken.

Het is een prachtige handgemaakte quilt die voor veel gezelligheid zal zorgen tijdens de feestdagen. Leuk voor jezelf, maar natuurlijk ook om iemand kado te doen.

Het startbod ligt op €85,00.

De quilt is middel een stok ook gemakkelijk op te hangen.

Afmetingen +/- 90cm bij 105cm.

Bieden is mogelijk tot aanstaande donderdag 13 december 20:30 uur.

Bieden op kerstquilt

Het winnende bod ontvangt van ons een mail met daarin een betaalverzoek.
Wij vertrouwen erop dat de winnaar aan de betalingsverplichting zal voldoen.

Acties

Heb je een leuk idee voor een actie om geld in te zamelen voor Stichting Félice. Geweldig! Vul het actieformulier in en wij nemen contact met je op om te kijken hoe wij vanuit de Stichting kunnen helpen. Ook vermelden we de actie op social media, in de nieuwsbrief en onder actueel op de website. Je kunt je actie ook extra onder de aandacht brengen via www.geef.nl.

Actie delen